Keukens voor het leven

Onze keukens, daar leven we in. We nemen er de dag met elkaar door, genieten er van etentjes, we vieren er verjaardagen, we komen er tot rust met een cappuccino of een goed glas wijn. Juist daarom mag die keuken mooi zijn, sfeer hebben, écht deel uitmaken van uw interieur. En juist daarom mag die keuken ook duurzaam zijn.

Keukenarchitectuur Midden Brabant ontwerpt en bouwt keukens al meer dan 37 jaar waar in geleefd kan worden, van de mooiste én de sterkste materialen. Oerdegelijk en altijd met een realistisch advies dat past bij uw leven.

Keukenarchitectuur midden brabant heeft sinds 1 juli 2013 haar deuren geopend op het nieuw opgezette industrieterrein "Midden-Brabant-Poort" aan de A58 in Gilze. Voorheen gevestigd in Bavel onder de naam 'Keukenarchitectuur Bavel'.

Wij vertegenwoordigen hoogwaardige keukenmeubelen in diverse uiteenlopende stijlen. Van strak/minimalistisch modern tot landelijk/ romantisch klassiek.

Twee mannen staan gezamenlijk aan het roer van dit familiebedrijf. Wim Rietdijk richtte de zaak in 1978 op en droeg de liefde voor het vak onbewust over aan zijn zoons Bob en Dennis die nu het bedrijf runnen.

De persoonlijke aandacht en toewijding die Keukenarchitectuur midden brabant besteedt aan het ontwerpen van keukens leidt tot creatieve en exclusieve keukenontwerpen van de merken RATIONAL, SANTOS en ons huismerk KAB-design.

Men kan rekenen op uitgebreide adviezen, een zeer vakkundige eigen montage- dienst, een gespecialiseerde en ervaren renovatie afdeling en natuurlijk een uitstekende service en nazorg.

Bedrijfspand

Het nieuwe pand van keukenarchitectuur midden brabant is onder architectuur gebouwd. Hoge ramen zorgen voor veel licht in de ruimte. Hierdoor worden de keukens extra belicht waardoor het oog voor detail meer tot zijn recht komt. Ruime showroomopstellingen benadrukken de mogelijkheden op het gebied van keukenarchitectuur. Vandaar de naam "inspiratie centrum".

Wat absoluut niet wil zeggen dat u alleen voor grote keukens bij ons terecht kunt. Met het doordacht indelen van kleinere keukenruimtes zowel op functioneel, comfort en designgebied komen wij tot verrassende ontwerpen.

Het onderscheidt heet daarom keukenarchitectuur midden brabant.

Eigen montage dienst

Vanzelfsprekend is de montage van uw keuken bij ons in goede handen. Onder montage verstaan wij het plaatsen en het bedrijfsklaar aansluiten van de keuken. Deze montage hebben wij volledig in eigen beheer.

Ook kunnen wij u geheel ontlasten door alle bouwkundig gerelateerde werkzaamheden, die nodig zijn voor de verbouwing van uw keukenruimte, voor u te regelen en te regiseren. 

Om het totaalpakket aan diensten te kunnen leveren, heeft keukenarchitectuur midden brabant goede relaties met verschillende gerenommeerde bedrijven uit de bouwsector zoals aannemers, stukadoor, schilders, installateurs, verlichting-specialist en vloer- en interieur specialisten.

U als klant heeft dus alleen keukenarchitectuur midden brabant als aanspreekpunt. Wij regelen verder alles en stemmen de totale activiteiten op elkaar af.

realistische 3D-ontwerpen

Om u een goed beeld te geven van uw toekomstige nieuwe keuken maken wij voor u foto-realistische 3D-ontwerpen. Zo krijgt u een perfect beeld voorgeschoteld van hoe uw nieuwe keuken eruit komt te zien en hoe de invulling van de beschikbare ruimte kan worden gerealiseerd.

Maak een afspraak

* verplicht veld

Bedankt, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.